Splošni pogoji uporabe

Vsebina spletnih strani kulturnega društva Slikarske kolonije Izlake – Zagorje
Vsebina te spletne strani (https://www.skiz.si) se brez predhodnega dovoljenja kulturnega društva Slikarska kolonija Izlake – Zagorje ne sme uporabljati v komercialne namene v katerem koli mediju.

Vsebina na strani je objavljena pod licenco – Priznanje avtorstva-Nekomercialno-Brez predelav 3.0.

Dovoljeno vam je:
reproduciranje, distribuiranje, dajanje v najem in priobčevanje dela javnosti.

Pod naslednjimi pogoji:
Priznanje avtorstva. Pri uporabi dela morate navesti izvirnega avtorja na način, ki ga določi izvirni avtor oziroma dajalec licence. Avtor Kulturno društvo Slikarska kolonija Izlake – Zagorje – https://www.skiz.si
Nekomercialno. Tega dela ne smete uporabiti v komercialne namene.
Brez predelav. Dela ne smete spreminjati, preoblikovati ali ga uporabiti v svojem delu.

Povezave na druge spletne strani
Kulturno društvo Slikarska kolonija Izlake – Zagorje nudi tudi povezave na vrsto drugih spletnih strani, pri čemer pa ne odgovarja za njihove splošne pogoje uporabe ali način, s katerim upravljajo s podatki o uporabnikih. Pozivamo vas, da na teh spletnih straneh vedno preverite njihove splošne pogoje uporabe.

Lastništvo blagovnih znamk
Vsa ostala imena in vsebine storitev, sistemi delovanja in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Njihova uporaba za kakršenkoli namen brez poprejšnjega soglasja lastnikov ni dovoljena in je kazniva.

Pridržujemo si pravico, da lahko kadarkoli spreminjamo vsebino te spletne strani.

©Kulturno društvo Slikarska kolonija Izlake – Zagorje. Vse pravice pridržane. Za nadaljnje informacije se na nas obrnite na: info@skiz.si.