Pravilnik o zasebnosti

Osebni podatki in varnost
Vaša zasebnost na internetu je kolturnemu društvo Slikarska kolonija Izlake – Zagorje pomembna. Ta pravilnik razkriva, kako kolturnu društvo Slikarska kolonija Izlake – Zagorje obravnava osebne podatke, ki jih pridobi. Osebni podatki so podatki, ki vas osebno identificirajo, to so vaše ime, naslov, e-poštni naslov ali telefonska številka, ki sicer niso javno dostopni.

Zbiranje in uporaba
Kolturno društvo Slikarska kolonija Izlake – Zagorje je edini lastnik podatkov, zbranih na tej spletni strani, in jih ne bo prodajal, delil ali dajal v najem v druge namene. Kolturno društvo Slikarska kolonija Izlake – Zagorje drugim ne prodaja, deli ali daje v najem e-poštnih naslovov za namene marketinga tretjim osebam, vendar si pridržuje pravico do vključevanja oglasov tretjih oseb v e-pošto. Poleg tega se podane osebne podatke uporablja v namen odgovarjanja na vaše prošnje in poizvedovanja ter pravočasnega posredovanja informacij. Prejemanje takšnih e-poštnih sporočil lahko izključite z zahtevo poslano na info@skiz.si.

Težave ali pritožbe
Če menite, da je prišlo do kršenja pogojev tega pravilnika, nas prosimo obvestite na info@skiz.si. Zadevo bomo preverili, ustrezno ukrepali in vam odgovorili v razumnem času.